Нови трејлер за новог „Предатора“, филм који ће разјаснити зашто долазе на Земљу

Студио "20th Century Fox" објавио је нови трејлер за филм „Предатор: Еволуција“, нови наставак франшизе „Предатор“, редитеља Шејна Блека.

Нови трејлер за новог „Предатора“, филм који ће разјаснити зашто долазе на Земљу Нови трејлер за новог „Предатора“, филм који ће разјаснити зашто долазе на Земљу

Тридесет једну годину након што се Арнолд Шварценегер први пут суочио са смртоносним ванземаљским створењима, која су јурила њега и његове саборце кроз џунгле Централне Америке, франшиза Предатор се враћа на велико платно.

Овог пута, филм је у рукама човека чији је лик страдао у оригиналном остварењу, и сада је дошло време да предатори раде „оно што им он каже“.

Наиме, Шејн Блек, који је глумио у филму из 1987. године, је косценариста и редитељ филма Предатор: Еволуција, што причи даје потпуно нову димензију.

У филму, чија се радња одвија у 2018. години, бивши војник оружаних снага и припадник специјалних јединица, Квин, на плаћеничкој мисији у Мексику наилази на мистериозног ванземаљца.

Квин му краде електронске справе и шаље их у САД на анализу, где његов син Рори открива да само ванземаљски језик може да их контролише. Међутим, то сазнање Рорија излаже огромној опасности.

Квин, који је подвргнут психијатријској процени од стране власти да не би открио шта је видео, успева да побегне са групом бивших војника, и одлази да спасе свог сина, успут откривајући још већу заверу.

У главним улогама нашли су се Ивон Страховски, Едвард Џејмс Олмос, Оливија Мун, Кејс Бракет, Бојд Холбрук, Стерлинг К. Браун, Џејкоб Тремблеј, Томас Џејн, Џејк Баси, Киган-Мајкл Кеј и Алфи Ален.

Очекује се да ће филм понудити неколико изненађења за дугогодишње обожаваоце, укључујући и објашњење зашто се ловци изнова враћају на Земљу.

Предатор: Еволуција стиже у домаће биоскопе 13. септембра, а до тада погледајте шта нам открива нови трејлер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи