„Нетфликсов“ филм "The Kissing Booth" један од најгледанијих на свету?

Док за романтичну комедију за тинејџере "The Kissing Booth" критичари немају много похвалних речи, филм осваја гледаоце из секунде у секунд, а „Нетфликс“ слави због још једног глобалног успеха.

Стриминг сервис „Нетфликс“ производи серије и филмове брзином коју је тешко пратити, а руководство компаније уверено је да су до сада успели да утврде шта гледаоци желе.

Један од најбољих примера, пише Бизнис инсајдер, је „Нетфликсова“ тинејџерска романтична комедија The Kissing Booth. У остварењу пратимо љубавне јаде тинејџерке Ели која ризикује да угрози пријатељство са Лијем због тога што јој се допада његов брат Ноа.

„Нетфликсов“ директор садржаја Тед Сарандос рекао је за Vulture да је реч о „једном од најгледанијих филмова у САД, а можда и у свету“.

Како портал посвећен филмским, ТВ и музичким остварењима наводи, Сарандос своје тврдње није поткрепио никаквим доказима, a „Нетфликс“ ретко излази у јавност са прецизним подацима о гледаношћу.

Међутим, The Kissing Booth је до понедељка био на четвртој позицији IMDB-ове листе најпопуларнијих филмова, што је, како истиче Сарандос, добар индикатор тога шта ће публика желети да гледа.

Истовремено, филмски критичари немају много похвалних речи за „Нетфликсов“ филм са релативно непознатом глумачком екипом. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво