Прича „Звезданих ратова“ се наставља и то у Комбанк дворани!

Љубитељи „Ратова звезда“ имаће прилику да у среду 23. маја у 19 часова у реновираном Дому синдиката – Комбанк дворани премијерно погледају  још једну причу из универзума Звездани ратови, под називом „Соло Стар ворс прича”. Филм ће се на редовном биоскопском репертоару  Комбанк дворане наћи од 24. маја.

Соло Стар ворс прича говори о Хану Солу, јунаку из саге Звезданих ратова, кога тумачи глумац Алден Еренрајх. Он ће овога пута „ходати у чизмама“ Харисона Форда који је раније тумачио овај епски лик.

У осталим улогама су и Вуди Харелсон, Емилија Кларк, Доналд Гловер, Танди Њутон, док је режија Соло Стар ворс приче поверена Рону Ховарду, а сценарио потписује Џон Касдан.

Овај научно – фантастични филмски хит укрцаће нас на „Хиљадугодишњег сокола“ и повести на пут кроз космос, заједно са најомиљенијим отпадником свих галаксија.

Кроз серију смелих и опасних ситуација које се дешавају у мрачном криминалном подземљу, Хан Соло ће упознати свог будућег копилота и пријатеља Чубаку.

Тако ће се уцртати пут на коме ће Хан Соло постати један од највољенијих ликова саге Звезданих ратова.

Љубитеље Звезданих ратова на премијери у Комбанк дворани очекује и богат забавни програм: фотографисање са костимираним јунацима филма, играње видео-игрица са тематиком Звезданих ратова, али и бројни поклони. Након завршетка пројекције, за обожаваоце је организовано дружење у Маршаловом салону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво