Дракула и дружина из „Хотела Трансилванија“ допловили у Кан

На овогодишњи, 71. филмски фестивал у Кану стигао је и Дракула са својом познатом дружином из „Хотела Трансилванија“ и то у шареној и спектакуларној поворци. Њихов одмор само што није почео.

Пратећи поморску поворку и позирајући за фотографе дуж француске обале, редитељ Генди Тартаковски, заједно са неколицином међународних глумаца који су позајмили гласове анимираним ликовима, представили су нову сцену из предстојећег летњег анимираног хита Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње.

У спектакуларној поворци су били многи познати и обожавани ликови из филма, као и неки нови попут мистериозне капетанице Ерике, која је упловила у поворку у низу шарених тематских пловила.

Невероватну поворку чинили су бродови са различитим путницима, од гремлина до зомбија, преко вештица.

Догађај је кулминирао када је Тартаковски представио посебну нову сцену из филма и то притиском на дугме. Емитована је посебна сцена у којој гремлини управљају авионом.

Цео догађај приказивао се истовремено на Јутјубу.

У оригиналној верзији филма своје гласове ликовима позајмили су Адам Сендлер, Енди Самберг, Селена Гомез, Кевин Џејмс, Фран Дрешер, Стив Бушеми, Дејвид Спејд, Моли Шенон, Киган-Мајкл Кеј и Мел Брукс. Имена домаћих глумаца који ће учествовати у синхронизацији на српски језик биће ускоро потврђена.

Продуцент филма је Мишел Мурдока, док сценарио потписују Генди Тартаковски и Мајкл Мекалерс. Аутор музике је Марк Мадербај, а фотографије и анимације осмишљене су од стране студија „Сони пикчерс“.

Анимирани летњи хит Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње на репертоар домаћих биоскопа стиже од 2. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи