„Мали зелени" у страху од људи

Цртаћ „Планета 51" говори о астронауту Чаку, који слети на планету, где живе мали зелени. Њихов највећи страх је да их не освоје свемирци и зато ће Чак морати да се помучи да би се избавио...

Амерички астронаут капетан Чарлс „Чак" Бејкер слети на Планету 51, верујући да је прва особа која ће ходати по њој.

На његово велико изненађење, Чак схвати да је планета већ насељена и да на њој малa зеленa бића живе у хармоничној заједници, која личи на САД педесетих година прошлог века.

Њихову срећу једино ремети бојазан да ће их „прегазити" свемирски освајачи, за које замишљају да ће изгледати исто као Чак.

Уз малу помоћ робота „Ровера" и новог пријатеља Лема, Чак ће покушати да напусти блиставе и збуњујуће пределе Планете 51, пре него што га затворе и учине саставним делом једне поставке у Музеју свемирских освајача.

Ликовима анимираног филма „Планета 51" режисера Хорхеа Бланка гласове су позајмили Гери Олдман, Џон Клиз, Двејн Џонсон (бивши професионални рвач са надимком „Стена"), Џесика Бил (из филмова "Summer Catch", римејка „Тексашког масакра моторном тестером" и серије „Седмо небо"), Џастин Лонг („Између две ватре", „Умри мушки 4", „Вуци ме у пакао" и серија „Ед") и Шон Вилијам Скот („Америчка Пита", „Последња екскурзија").

Буџет „Планете 51" био је 60 милиона долара, а приказивање у биоскопима у САД почело је 20. новембра.

Првобитно, наслов је требало да буде „Планета 1", али је промењен у „Планета 51" због фамозне „Области 51" у САД, која се доводи у везу са ванземаљцима.

Такође, на основу овог филма направљена је и компјутерска видео игра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи