Замршени љубавни односи

Романтична комедија „Компликовано је" прати дешавања која следе након што се улоге замене и Џејн постане љубавница бившем мужу, сада ожењеним много млађом женом. У новом филму Ненси Мајерс улоге тумаче Мерил Стрип, Алек Болдвин и Стив Мартин.

„Компиковано је" је америчка романтична комедија редитељке и сценаристкиње Ненси Мајерс, са Мерил Стрип, Алеком Болдвином и Стивом Мартином у главним улогама.

Џејн (Мерил Стрип) је мајка троје одрасле деце, власница популарног ресторана у Санта Барбари.

Већ десет година разведена је од адвоката Џејка (Алек Болдвин), са којим је и даље у пријатељским односима, иако ју је оставио због млађе жене Агнес (Лејк Бел, позната по роли Сели Хип у серији „Бостонски адвокати").

Међутим, када њихов син дипломира на колеџу, Џејн и Џејк заједно путују на прославу.

Ствари се закомпликују после заједничког оброка, када се деси незамисливо и њих двоје започну љубавну аферу.

Сада су се улоге замениле, а Џејн постаје „друга жена", односно љубавница свог бившег мужа.

За то време, Адам (Стив Мартин), архитекта који преуређује Џејнину кухињу, нађе се „између две ватре" њихове обновљене романсе.

Адаму се све више свиђа Џејн, али схвата да је постао део љубавног троугла...

Због свега тога, Џејн и Џејк су у компликованој ситуацији, а пред њима су питања: да ли треба да наставе са животима и забораве стару љубав, или је уистину други пут узбудљивије?

Редитељка Ненси Мејер позната је и по остварењима „Замка за родитеље" (са Линдзи Лохан), „Одмор" (са Камерон Дијаз, Кејт Винслет и Џудом Лоуом) и „Нешто за узврат" (Џек Николсон и Дајен Китон).

Други филм ове редитељке „Шта жене желе" (Мел Гибсон и Хелен Хант) је најисплативије остварење које је режирала жена, пошто је само у САД зарадио 183 милиона долара.

У њеном новом филму, глуме још и млади Хантер Периш, Џон Красински (Џим Халперт из америчке серије "The Office") и Дерил Сабара („Деца шпијуни").

Буџет остварења „Компликовано је" био је 70 милиона долара, а премијера је заказана за 25. децембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи