Екипа „Војне академије“ у Панчеву снимила врло захтевну сцену

Након уводних сцена које су снимљене у објектима Војне академије на Бањици, снимање 4. сезоне популарне серије настављено је у Панчеву.

У индустријској зони у Панчеву снимљена је једна од најзахтевнијих сцена у четвртом серијалу Војне академије. Бројни каскадери и статисти, пиротехника и акција у трајању од неколико минута, све у једном кадру.

„Врло је компликовано, као што сте могли да видите, и није нимало физички лако, али је забавно, свакако“, истиче глумац Гордан Кичић.

Акценат у нових 12 епизода биће на школовању и сазревању кадета које смо упознали у претходној сезони.

Играјући у Војној академији стасала је нова генерација глумаца, а од самог почетка, један од омиљених ликова је Зимче, сада поручница Зимоњић, у тумачењу Тијане Печенчић.

„Ми смо већ толико уиграна екипа, ми радимо ево већ четврту сезону, тако да се сви осећамо као код куће. Стасавају нове генерације, на наше велико задовољство“, каже Тијана Печенчић.

У ишчекивању Војне академије 4, у режији Дејана Зечевића, по сценарију Милана Коњевића и Бобана Јевтића, публика РТС-а је у прилици да се подсети догодовштина Шаше, Клисуре, Стошића и мајора Кашанина.

„Није наставак ради наставка, него наставак из жеље гледалишта, а и управо ових дана имамо диван пример, а то је пета реприза Војне академије и чуо сам податке од људи из продукције да је гледаност велика, а то видим и по реакцијама људи“, додаје Дејан Миловановић.

Серија за све генерације донеће нове занимљиве заплете, узбуђења, емоције, али и комичне обрте.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи