Карте за премијеру филма „Изван граница реалности“ у продаји

Филм „Изван граница реалности“, редитеља Александра Богуславског и Франческа Ћинквеманија, је авантуристичка прича са елементима мистике, романсе и трилера, у којем главне улоге тумаче Милош Биковић и Антонио Бандерас.

Свечана премијера филма, уз присуство Милоша Биковића и редитеља Александра Богуславског, заказана је за 2. мај у 20 часова у Комбанк дворани, након чега ће бити одржана и пројекција у 21 час у биоскопу „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“.

Карте за свечану премијеру у Комбанк дворани од данас су у продаји. Такође, карте за пројекцију у биоскопу „Синеплекс“ могу се купити од данас на благајни биоскопа.

Радња филма Изван граница реалности смештена је у савремену Москву. Талентовани коцкар Мајкл (Милош Биковић) окупља групу људи са хипнотичким, телекинетичким и телепатским моћима како би освојио велику своту новца у казину.

Међутим, он наилази на много снажнијег мистичног ривала, и доводи и себе, и свој тим у опасност. Да би спасао своје пријатеље мораће да пређе све границе.

За улогу пљачкаша казина са натприродним моћима Биковић је добио своју прву награду – за откриће године, и то на фестивалу Лос Анђелес-Италија. Осим Биковића и Бандераса, глумачку екипу чине Лубов Аксенова, Јевгениј Стичкин, Вилен Бабичев, Јуриј Чурсин и Петар Зекавица.

Након премијерног приказивања, филм Изван граница реалности биће на репертоарима биоскопа широм Србије од 3. маја.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 27. апр 2018, 23:58) - anonymous [нерегистровани]

Karte

Kako do njih?