„Звер“ у четвртак стиже у домаће биоскопе

Добро позната тема о вукодлацима, обрађена на нови, интересантнији начин у дебитантском остварењу „Звер“ редитеља Фрица Бома, на велико биоскопско платно стиже овог четвртка, 19. априла. Главне улоге поверене су младој и талентованој глумици Бел Паули и Лив Тајлер, која се враћа на велико платно након неколико година паузе.

„Звер“ у четвртак стиже у домаће биоскопе „Звер“ у четвртак стиже у домаће биоскопе

Ова узбудљива хорор фантазија о тинејџерки којој ће се живот променити из корена кад буде открила мрачну тајну из свог трауматичног детињства, побрала је позитивне критике након светске премијере, што говоре и неки од коментара.

„Звер је феноменалан и оригиналнан филм страве и ужаса, који превазилази саме оквире жанра, нуди снажан наступ глумачког трија Паули, Дуриф и Тајлер, све то уоквирено вештином дебитанта Фрица Бома„, написао је Алекс Арабија из Филм инквајерија.

Ана је провела цео живот под будним оком мистериозног човека који јој се представљао као отац. Он је од девојчице скривао њено порекло и држао је заточену на тавану забачене куће, усадивши јој страх од Звери – чудовишта које лута шумом и једе децу.

У 16. години, Ану проналази шериф оближњег градића, Елен Купер, која јој помаже да заборави трауме и започне нови живот.

Уз помоћ Реја, симпатичног младића, Ана ће убрзо спознати чари тинејџерког доба. Међутим, како се у њој буде будила девојка, тако ће полако почети да јој се враћају кошмари из детињства. Приче о крволочној Звери прогањаће је све док не буде открила застрашујућу истину о себи...

Филм Звер ће се на репертоару домаћих биоскопа наћи од 19. априла у дистрибуцији „Дексин филма“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво