Биоскопи оковани „Ледом“ – 60.000 гледалаца за мање од две недеље

За руску љубавну бајку „Лед“ већ други викенд заредом, тражи се улазница више. Тренутно најгледанији филм у домаћим биоскопима за мање од две недеље приказивања има више од 60.000 гледалаца.

Реакције публике говоре шта је то што Лед издваја у односу на остале филмове и чине га тренутно најгледанијим: „То је спектакл за сва чула, и филм, и музика, и психолошка школа живота, поучна прича и бајка, и музика за душу, и покретач и пријатељска подршка. Укратко - неизбежан за све нас, посебно оне који се налазе у некој врсти 'инвалидских колица', блокирани и заустављени на дну након пада, као што је Нађа. За оне који немају снаге и воље да поново стану на своје ноге и не само да ходају него стигну до врха“.

„Руски филм, али 'неруски' филм. Комедија, ту и тамо мјузикл, плејада одличних глумаца које никад нисте видели (осим Биковића). Плачете од смеха, али и од среће“, неке су од оцена које су дали они који су видели остварење.

Инспирисан истинитим догађајима, филм Лед је емотивна прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампионка света у клизању.

Нађа је од раног детињства замишљала како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица.

На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи