Након руске, „Лед“ одушевио и домаћу публику

Филм „Лед“ премијерно је приказан домаћој публици 7. марта, а већ од наредног дана се нашао на репертоару свих домаћих биоскопа. За само четири дана приказивања овај руски хит видело је више од 25.000 гледалаца.

Након руске, „Лед“ одушевио и домаћу публику Након руске, „Лед“ одушевио и домаћу публику

Да Лед изазива посебне емоције и одушевљење код домаће публике, говори и чињеница да у салама по завршетку пројекције одјекне аплауз, што није уобичајена појава.

Поводом резултата који може да се мери и са бројем гледалаца одређених блокбастера, Милош Биковић је рекао: „Чињеница да је филм гледанији од холивудских блокбастера је доказ да се руска кинематографија успешно такмичи са Холивудом иако су им буџети мањи за једну нулу“.

„Присуство душе и топлине је нешто чиме овај филм плени и допире до срца гледалаца. Саветујем свима који га још нису погледали да учине то што пре и увере се зашто је баш овај филм тренутно најгледанији“, поручио је Биковић.

Специјалној пројекцији филма Лед у биоскопу „Драган Николић“ у УК „Пароброд“ присуствовала је и вољена српска глумица Милена Дравић.

Након пројекције и разговора са младим колегом, Милена је имала само речи хвале: „Ово је један леп филм, поготово за млад свет, пре свега, јер носи поруку да не треба губити оптимизам, већ се треба борити свим снагама и када је најтеже. Наш Милош Биковић је дивно одиграо своју улогу, као и његови партнери, па не чуди информација да пуни касе у Русији“.

Инспирисан истинитим догађајима, Лед је емотивна прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампион света у клизању.

Још од раног детињства, Нађа је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес. Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица.

На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима. Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове – захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Филм Лед је на репертоару домаћих биоскопа у дистрибуцији „Дексин филма“.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи