„Црни пантер“ зарадио више од милијарду долара

„Марвелов“ суперхеројски блокбастер „Црни пантер“ зарадио је више од милијарду долара у биоскопима широм света и придружио се друштву од само 32 филма који су то успели.

Филм који је добио велике похвале и од критичара и од публике освојио је биоскопе широм света и за 26 дана после премијере зарадио милијарду долара.

Чедвик Боузман је херој који се бори против криминалаца и владар Ваканде, измишљене афричке нације за најнапреднијом технологијом на Земљи.

Филм је један од ретких блокбастера са већински црначком глумачком поставом и редитељем, Рајаном Куглером.

„Тешко ми је да пронађем речи да изразим своју захвалност у овом тренутку. Нисам могао да замислим да ће вам се толико свидети. Хвала вам што сте дали овом тиму филмаџија највећи поклон - шансу да са вама поделимо ову причу у коју смо уложили много љубави“, истакао је Куглер захваљујући се обожаваоцима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи