Крстовић: Адам је чуваркућа Немањића

Пета епизода серије „Немањићи - рађање краљевине“ под називом „Монах Симеон“, вечерас је на програму, а лик Адама, десне руке Стефана Немање, упечатљиво тумачи Миодраг Мики Крстовић.

Присећајући се снимања и аутентичних локација које су екипи будиле додатно узбуђење, Мики Крстовић открива да је са задовољством облачио костим свог Адама, тежак 25 килограма, али вероватно лакши од преиспитивања искусног глумца како да обликује свој лик.

„Морам да кажем да сам се заиста обрадовао када сам чуо да РТС спрема серију Немањићи. Посебно сам се обрадовао када ме је редитељ Марко Маринковић позвао и дао ми дивну улогу у серији“, присећа се Крстовић.

Адам Микија Крстовића, одан је и посвећен свом господару у тешким временима у којима се успоставља држава, а брат удара на брата.

„Прво моје осећање је било да је Адам у ствари чуваркућа Немањића, по свим поступцима и ја сам се тако трудио да га направим“, каже познати глумац.

Иако је лик ког тумачи измишљен, Крстовић истиче да му та чињеница није била проблем.

„Увек је питање да ли вам је лакше када знате лик који је постојао историјски или није, који је фикција. Мислим да је мени било лакше, јер сам на основу понуђеног у сценарију правио тај лик и трудио се да спроведем линију како сам га доживео“, истакао је Крстовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво