Дени Бојл режира следећег Бонда, Крејг последњи пут као 007?

Прослављени британски редитељ Дени Бојл режираће 25. филм о британском тајном агенту Џејмсу Бонду, у коме ће Данијел Крејг последњи пут тумачити лик чувеног агента 007, наводи британски „Експрес“.

Информацију је на Твитеру објавио Баз Бамбигој, познат као поуздан извор информација о филмовима о Џејмсу Бонду. Он тврди да ће Бојл режирати филм, али под условима које поставе продуценти.

„Дени Бојл ће режирати следећи 007 филм, чије снимање би требало да почне крајем године, уколико сценарио Џона Хоџа буде одобрен. Продуценти Барбара Броколи, Макл Вилсон и Данијел Крејг су спремни да то омогуће“, написао је Бамбигој на Твитеру.

Експрес наводи да Бојл већ ради на сценарију са својим колегом са којим је радио на Трејнспотингу, Џоном Хоџом.

Уколико је ово тачно, продуценти ће одбацити Нила Парвиса и Роберта Вејда, ауторе сценарија последњих шест филмова о Џејмсу Бонду од 1999. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво