Сутра премијера филма „Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза“

Анимирана авантура „Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза“, редитеља Серђа Манфиа, биће премијерно приказана сутра у „Синеплексу“ у „Делта ситију“, а за шест дана ће бити на редовном биоскопском репертоару, најавила је дистрабутерска кућа "2i Film".

Поводом премијере биће организоване креативне радионице, за малишане су припремљени поклони, а моћи ће и да се друже са глумцима који су позајмили глас јунацима Миланом Антонићем (Лео), Миленом Живановић (Лиза), Миланом Тубићем (Лоренцо), Даријом Врачевић (Агнес), Ђорђем Дивјаком (Николо).

У новој биоскопској авантури живот у граду Винци пролази мирно - млади Лео је креативан дечак и авантуриста који је изумео покретно возило које може да се креће по земљи, у ваздуху и по води.

Лео да Винчи ради на новим изумима уз помоћ пријатеља Лоренца док их његова симпатија Лиза посматра ругајући им се. Након што је уништено имање Лизине породице, њен отац планира да уда своју ћерку за богатог, али непријатног просиоца.

Леонардо са својим пријатељем и самом Лизом одлучује да новац створе сами и да би спасили Лизу од нежељене удаје за племића упуштају се у авантуру проналажења скривеног блага сукобљавајући се са пиратима уз помоћ Леових генијалних изума.

„Ово је највеличанственији цртани чију сам јунакињу оживела. Едукативни цртани који је оживео осмех Мона Лизе“, истиче Милена Живановић.

Милан Антонић ће надовезује да је Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза није само пука авантура ради авантуре, већ порука како кроз надареност и таленте можеш некоме да помогнеш и учиниш живот срећнијим и потпунијим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво