Романтично вече за даме у биоскопу „Сине гранд“ у Раковици

У четвртак, 8. марта, у биоскопу „Сине гранд“ у Раковици, биће одржано „Вече за даме“. Гошће биоскопа ће премијерно моћи да погледају романтични руски филм „Лед“, у којем једну од главних улога тумачи и наш глумац Милош Биковић. Почетак пројекције је заказан за 20 часова, а улазнице се могу купити на благајни биоскопа.

Поред премијерне пројекције филма Лед, за све даме су спремљени и поклоне изненађења. Иако је вече тематско, наравно да и господа могу присуствовати.

Инспирисан истинитим догађајима, Лед је емотивна прича о девојци којој је љубав помогла да устане из инвалидских колица и да постане шампион света у клизању.

Још од раног детињства, Нађа је веровала у чуда. Замишљала је како истрчава на лед уз овације публике и изводи свој најлепши плес.

Због своје вере и истрајности, она постаје позната клизачица. На корак до највећег успеха у каријери, Нађа доживљава озбиљну повреду и завршава у инвалидским колицима.

Вративши се у родни град Иркутск, она поново проналази своје снове - захваљујући снази Сибира у њеној крви, али и неочекиваној љубави према хокејашу Саши.

Због великог интересовања за филм Лед, поред пројекције у оквиру Вечери за даме, отворена су још три термина, а улазнице можете резервисати путем нашег сајта cinegrand-mcf.rs/led. 

број коментара 0 пошаљи коментар