Кански победник од 8. марта у српским биоскопима

Пред домаћу публику стиже кански победник „Сквер“. Осим остварења које је отворило „Кустендорф“ и привукло пажњу публике на управо завршеном Фесту, од 8. марта, на биоскопским репертоарима широм Србије, наћи ће се и филм „Нека светлост уђе“.

Љубитељи филма у Београду, Новом Саду, Нишу, Крушевцу и Суботици у наредним данима имаће прилику да погледају остварење Сквер, добитника Златне палме у Кану и носиоца чак шест награда Европске филмске академије.

Најновије остварење шведског редитеља Рубена Остлунда, које је званично отворило овогодишњи „Кустендорф“, урнебесна је сатира о свету савремене уметности и музеја која поставља питања о подељености друштва, узимајући у обзир личну одговорност и хуманост.

Симболично, од 8. марта на репертоарима биоскопа наћи ће се и романтична комедија Нека светлост уђе са маестралном Жилијет Бинош и Жерар Депардјеом, која ће сигурно побрати симпатије лепшег пола.

У филмском делу инспирисаном радом Ролана Барта, француска оскаровка игра разведену мајку и сликарку у потрази за љубављу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво