Прво „Вече комедије“ у биоскопима „Синеплекс“

Незаборавно вече уз много смеха и забаве загарантовано је на првом догађају „Вече комедије“ у свим биоскопима „Синеплекс“ у четвртак 22. фебруара, од 20 часова. Карте су у продаји на благајнама биоскопа.

Прво „Вече комедије“ у биоскопима „Синеплекс“ Прво „Вече комедије“ у биоскопима „Синеплекс“

Специјалан програм и луда комедија Ноћне игре обећавају незаборавно вече.

Пре почетка филма за посетиоце је припремљен кратак стенд-ап наступ у трајању од 20 минута, у којем ће се представити сјајни комичари који ће их само загрејати за оно што тек следи – много смеха уз одличну комедију са траговима фантастичне мистерије.

У биоскопу „Синеплекс Делта сити“ уживаћете у наступу Мариане Аранђеловић, у „Синеплекс Биг Београд“ ће вас дочекати Милош Николић, док је „Синеплекс Ушће“ резервисан за комичара Филипа Угреновића.

У Нишу ће вас забављати Милош Кривокапић, док ће вам се у Крагујевцу представити Милан Ћирковић.

Ту забава не престаје! Специјално у биоскопима у Београду, све посетиоце очекује светска хит забава уз партнера догађаја „Ескејп гејм“. Проведите тренутке за памћење са породицом или пријатељима уз загонетке које можете наћи у нашим биоскопима те вечери, а они најсрећнији биће награђени и бесплатним ваучерима за авантуру „ескејп рум“ за цело друштво.

Редитељски двојац Џонатан Голдстин и Џон Френсис Дејли, познати по филму Годишњи одмор снова, заслужни су за ову фантастичну комедију о групи пријатеља којима се једне вечери крену да догађају невероватне ствари. Окосница филма је друштво, које се редовно састаје како би заједно провело вече уз дружење и игру.

Те ноћи су свима дугогодишња традиција, а уједно и бег од свакодневних брига, све док једне вечери не сведоче догађају који ће им променити живот.

Главне улоге у филму Ноћне игре тумаче: Џејсон Бејтман, Рејчел Мекадамс, Били Магусен и Шерон Хорган.

Карте за „Вече комедије“ и пројекцију филма Ноћне игре већ су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво