Најнапетији овогодишњи шпијунски филм стиже у биоскопе

Шпијунски трилер „Издаја“, базиран на књизи бившег ЦИА оперативца Џејсона Метјуса, стиже у домаће биоскопе 1. марта, а карте се могу купити на благајнама биоскопа „Синеплекс“, „Синегранд капитол парк Раковица“ и „Вилин Град“.

Овај мистериозни трилер доноси причу о девојци која важи за најсмртоноснију руску заводницу. Доминика Егорова (Џенифер Лоренс) је много тога. Посвећена ћерка одлучна да заштити своју мајку по сваку цену.

Примабалерина чија је свирепост гурнула њено тело и ум до апсолутне границе. Господарица заводљивих и манипулативних борби. Када претрпи повреду због које мора да заврши каријеру, Доминика и њена мајка се суочавају са мрачном и несигурном будућношћу.

Због тога бива изманипулисана да се прикључи обуци у такозваној школи за Врабце, тајној обавештајној служби која обучава изузетне младе људе као што је она да користе своје тело и ум као оружје. После дугог и садистичког процеса обуке, она постаје најопаснији Врабац којег је програм икад произвео.

„Ова улога је захтевала озбиљан процес физичких припрема. За сцене балета сам морала пуно да тренирам - три месеца, сваки дан, по четири сата. То су веома, веома, интензивни тренинзи, али опет недовољни да ме доведу до нивоа балерине у Бољшој театру“, објашњава Џенифер Лоренс.

Режију за филм Издаја потписује Френсис Лоренс, редитељ филмова Игре глади, док главну улогу тумачи оскаровка Џенифер Лоренс, која предводи сјајну глумачку екипу у којој су Џоел Еџертон, Шарлота Рамплинг и Џереми Ајронс.

Шпијунски трилер Издаја биће приказан у оквиру 46. ФЕСТ-а, и то 28. фебруара у биоскопима „Фонтана“ и „Синегранд капитол парк Раковица“, а од 1. марта ће се наћи на репертоарима биоскопа широм Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара