Капичић: „Дедпул 2“, то ни у најлуђим сновима не очекујете

Студио "20th Century Fox" објавио је најаву за дуго очекивани филм „Дедпул 2“ у режији Дејвида Лича. За остварење које у домаће биоскопе стиже 17. маја, Стефан Капичић који игра Колосуса каже да је нешто што нико ни у најлуђим сновима не може да очекује.

У наставку филмског хита Вејд Вилсон (улогу тумачи Рајан Рејнолдс), надмеће се са Кејблом (Џош Бролин), мутантом с металном руком из будућности чија прошлост је веома замршена, а у филму се појављује и мутанткиња Домино, коју игра Зази Битс.

Као и у првом делу, и у новом филму о омиљеном анти-хероју, Стефан Капичић ће се наћи у улози Колосуса, наводи дистрибутер „Мегаком филм“.

„Почело је, на радост свих нас у екипи Дедпул 2! Срећни смо што коначно можемо да поделимо део узбуђења које нас чека од 17. маја. Оно што доноси наставак је нешто што нико ни у најлуђим сновима не може да очекује“, рекао је Капичић.

Према његовим речима, други део филма Дедпул достојан је наставак првог, који је порушио све рекорде.

„Ја сам још укључен у постпродукцију филма са Рајаном Рејнолдсом и Дејвидом Личом, тако да могу само са поносом да додам да никад нисам био задовољнији постигнутим по питању Колосуса и целокупног филма", рекао је српски глумац.

„У следећа два месеца очекујте буквално бомбардовање генијалностима од стране наше екипе", додао је Капичић.

број коментара 0 пошаљи коментар