Ноћне море банкарске службенице

Филм којим се познати редитељ Сем Рејми враћа жанру хорора од вечерас ће бити на репертоару београдских биоскопа. „Вуци ме у пакао" је прича о амбициозној банкарској службеници на коју је бачена клетва након што је одбила да продужи кредит једној необичној старици.

Београдска премијера хорор филма „Вуци ме у пакао" (Drag Me to Hell), у режији Сема Рејмија, биће вечерас (19. новембра) у 20.30 у мултиплексу "Колосеј".

У главним улогама су Алисон Лохман, Џастин Лонг и Лорна Рејвер.

Филм говори о клетви која погађа амбициозну банкарску службеницу након што је одбила да продужи кредит једној чудноватој старици.

За освету, старица баца клетву на Кристин, претварајући њен живот у живу ноћну мору.

Прогоњена злим духом, Кристин не наилази ни на разумевање свог скептичног дечка, па помоћ тражи од видовњака Рама Јаса.

Видовњак ју упућује на „дивљи" третман како би поништио клетву те је одводи јединој особи која јој може помоћи - видовњакињи Шаун Сан Дени.

Како се силе зла обрушавају на њу, Кристин се мора суочити са незамисливим: Колико далеко је спремна отићи да би се решила клетве?

Сем Рејми се прославио као режисер хорор филма „Зли мртваци" из 1981. године, који је добио два изузетно популарна наставка: „Зли мртваци 2" (1987) и „Армија мрака" (1993).

Рејми је са овим филмовима слављен због веома надахнутих режисерских поступака.

У међувремену, он је снимио култне филмове „Даркман" (1990) и „Брзи и мртви" (1995), а 2002. године ушао је у прву комерцијалну лигу филмског бизниса снимивши „Спајдермена", према истоименом Марвеловом стрипу.

„Спајдермен" је добио два наставка, такође у Рејмијевој режији, а у току су припреме за четврти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи