Ал Пачино у „Игри вешала“ од четвртка у биоскопима

Легендарни Ал Пачино враћа се на велико платно улогом у филму „Игра вешала“, који се 25. јануара налази на редовном репертоару биоскопа у Србији. Славни глумац још једном је доказао да апсолутно бриљира у својој највећој страсти, како сам каже за глуму, иако има 78 година.

Ал Пачино у „Игри вешала“ од четвртка у биоскопима Ал Пачино у „Игри вешала“ од четвртка у биоскопима

Мој посао заправо и јесте мој живот, без обзира на године, јер ја сам уметник. Бар мислим да јесам. Улога у филму Игра вешала донела је једну комплексну причу, где сваки лик има своју позадину, своју историју. Допао ми се сценарио и ентузијазам редитеља приликом припрема за филм. Џони је врло отворен, а са таквим људима је најбоље радити, рекао је цењени глумац.

У филму играју и Карл Урбан и Британи Сноу, који су с одушевљењем прихватили улоге у овом остварењу, чим су чули да ће им партнер бити оскаровац.

„Било је сјајно искуство посматрати такву глумачку легенду како приступа раду, али и екипи. Он је један од оних глумаца који моментално изазива неку невероватну енергију у екипи чим се појави на сету“, додао је Урбан.

Игра вешала доноси причу о одликованом детективу за убиства Реју Арчеру (Ал Пачино), који се удружује се са криминалним профајлером (Карл Урбан) како би ухватили серијског убицу чији се злочини одигравају по дечјој игри познатој као вешала.

Како се злочини дешавају на свака 24 сата, полицајци, у пратњи новинарке Кристи (Британи Сноу), која им помаже, улазе у трку с временом како би спречили ново убиство и пронашли  убицу.

Филм редитеља Џонија Мартина води гледаоце на застрашујући пут упознавања поремећеног ума убице, али и примораност детектива да учествују у Игри вешала како би коначно зауставили злочине.

Регионална права за овај филм, који ће се приказивати на више од 30 екрана, има кућа „Фокс вижон“, а дистрибуцију за Србију и Црну Гору ради „Фејм солушонс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи