„Вече за тинејџере“ уз последњи део „Лавиринта“

Ову годину биоскопи „Синеплекс“ започињу правим догађајем за тинејџере уз последњи наставак научно-фантастичног хита „Лавиринт“ под називом „Лек смрти“.

Инспирисан романом Џејмса Дашнера, трећи наставак биће приказан у четвртак 25. јануара од 20 часова у биоскопима „Синеплекс Ушће“, „Синеплекс Делта сити“, „Синеплекс Биг Београд“, „Синеплекс Крагујевац Плаза“ и „Синеплекс Ниш“ у оквиру догађаја „Ноћ за тинејџере“.

Најсрећније посетиоце биоскопа „Синеплекс“ очекују поклони у виду припејд СИМ картице „Глобалтел“ са по 8 ГБ интернета компаније „Глобалтел“, док су специјална изненађења припремили и издавачка кућа „Урбан ридс“ и Природњачки музеј из Свилајнца.

Све љубитеље „лединаша“ обрадоваће и поклон примерак магазина „Хеј!“ уз купљену улазницу, док ће подршку догађају пружити и „ред бул“.

У финалу једне од најпознатијих научно-фантастичних франшиза Лавиринт: Лек смрти, Томас предводи групу одбеглих лединаша у њихову последњу и најопаснију мисију до сад.

Како би спасили пријатеље, морају да провале у легендарни Последњи град, лавиринт под контролом мистериозне и моћне организације „ВЦКД“, за који ће се испоставити да је најсмртоноснији од свих до сад.

Ко успе да преживи, добиће одговоре на сва питања која су лединаши постављали од првог момента када су стигли у лавиринт.

Већина глумаца из прошлог дела филма глуми у наставку, укључујући и Дилана О'Брајана, звезду серије Млади вукодлак, упркос повреди коју је задобио на снимању филма.

Поред њега, гледаћемо и Кају Скоделарио, Томаса Броди-Сангстера, Декстера Дардена, Натали Емануел, Ђанкарла Еспосита и друге.

Карте за „Вече за тинејџере“ (Teens Night) и филм Лавиринт: Лек смрти увелико су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво