„Мали весељак: Брод спасилац“ у биоскопима од 1. фебруара

Сви који су волели чувени краткометражни анимирани филм „Мали реморкер“, уживаће и у дугометражном остварењу „Мали весељак: Брод спасилац“, који 1. фебруара право из Норвешке стиже у биоскопе широм Србије.

Мали весељак: Брод спасилац је оригинална норвешка прича о малом броду спасиоцу из приморског градића који је унапређен у главни спасилачки брод у великој луци, и који спасава свет уз помоћ његових старих пријатеља.

Филм је заснован на дечијој књизи Елијас: Мали брод спасилац, која је објављена 1999. године у Норвешкој.

После храбре мисије спасавања у олујним временским приликама, млади спасилачки чамац Елијас позван је да почне да ради у великој луци. Узбуђено прихвата и напушта стари живот и пријатеље, али убрзо схвата да веће није увек боље.

Када открије да локална криминална банда ископава драгоцени метал који има моћ да утиче на временске неприлике, Елијас ће схватити да ће морати да затражи помоћ од старих пријатеља како би раскринкао планове банде.

Елијас је звезда анимираних ТВ серија, филмова и игрица још од средине деведесетих година. ТВ серију је касније откупио Нетфликс за територије енглеског говорног подручја, што је ову причу учинило популарном у око 100 земаља широм света. Креатори овог популарног лика су Сигурд Слатебрек и Алф Кнутсен, а Норвешко друштво за спасавање га је прогласило за њихову званичну маскоту.

Забавна и топла породична прича Мали весељак: Брод спасилац, која носи универзалну поруку намењену свим генерацијама, стиже 1. фебруара у домаће биоскопе широм Србије.

број коментара 0 пошаљи коментар