Кад савршено венчање крене да се претвара у фијаско

Истинита прича о богатом аристократи Филипу који након несреће на параглајдингу постаје квадриплегичар и унајмљује младића по имену Дрис као неговатеља одушевила је сваког ко је погледао филм „Недодирљиви“. Аутори овог остварења враћају се на биоскопско платно са новом комедијом „И то је живот“ која ће се на репертоару домаћих биоскопа наћи од 18. јануара.  

Кад савршено венчање крене да се претвара у фијаско Кад савршено венчање крене да се претвара у фијаско

За само две недеље приказивања, ново филмско чедо ауторског двојца Оливија Накаша и Ерика Толедана у Француској је погледало скоро милион и по гледалаца!

Светска премијера комедије И то је живот одржана је средином септембра на Филмском фестивалу у Торонту, где је уз салве похвала од стране критичара и публике затворила ову престижну кинематографску смотру.

Филмски зналци слажу се у томе да су творци овог остварења истински дочарали љубав, смех и хаос који чине саставни део планирања најважније прекретнице у људским животима, пружајући публици јединствен поглед на церемонију венчања из другог угла.

Макс води фирму за организовање догађаја скоро 30 година. Током каријере испланирао је стотине забава, али му је такав живот напокон досадио.

Данас је Пјеров и Хеленин велики дан. Венчавају се у предивном замку из 17. века. По обичају, Макс ништа није препустио случају, и све је доведено до савршенства. Конобари, кувари, кухињско особље, фотограф, бенд, цветни аранжмани – све је на свом месту.

Међутим, венчање из снова лако би се могло претворити у катастрофу која клизи ка сигурном фијаску. Турбулентне успоне и падове наизглед идеално организованог догађаја гледаћемо кроз очи радника задужених да најлуђе проблеме решавају у ходу – попут духова!

Једини циљ – забава мора да успе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво