Oвогодишњи добитник Златног глобуса на великом платну биоскопа „Синеплекс“

Празнично расположење се наставља у свим биоскопима „Синеплекс“ на „Породичном дану“, у суботу 13. јануара од 12 до 17 часова. Поклони, много креативних радионица и актуелни анимирани наслови на репертоару очекују све малишане. Не пропустите да прошетате тунелима једне другачије земље и сазнате зашто се вреди борити за своје снове уз неодољиви филм „Коко“.

Најновија анимирана авантура и добитник престижне награде Златни глобус - Коко,  стиже нам из Дизни/Пиксар кухиње и обећава добру забаву.

Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза.

У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја.

Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

Карте за овај живописан анимирани филм увелико су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс Ушће“, „Синеплекс Делта сити“, „Синеплекс Биг Београд“, „Синеплекс Крагујевац Плаза“ и „Синеплекс Ниш“.

Режију потписује Ли Анкрич, који је већ дирнуо публику широм света филмом Прича о играчкама 3.

Гласове овим необичним и драгим ликовима позајмљују Никола Брун, Марко Марковић, Бојан Жировић, Гоца Тржан, Добрила Илић, Милан Антоноћ, Срђан Чолић, Санела Милошевић, Оливера Катарина, Катарина Гојковић и Тијана Дапчевић, док режију синхронизације потписује Теа Пухарић.

Све малишане, уз купљену улазницу очекује на поклон часопис „Мали политикин забавник“ или „Хајмо другари“ и прегршт добре забаве на креативним радионицама инспирисаним јунацима филма Коко.

На програму тог дана, биће и анимирани филмови Фердинанд, Меда Педингтон 2, као и филм Деда Мраз и компанија синхронизовани на српски језик.

Не пропустите прилику да сазнате зашто је Холивудско удружење страних новинара овај филм прогласило најбољим анимираним остварењем у протеклој години.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво