Вечерас премијерно прва епизода серије „Немањићи – рађање краљевине“

Серија о династији Немањића од вечерас на програму РТС-а. У 20 часова видећемо прву епизоду серије „Немањићи, рађање краљевине“, рађене по сценарију Гордана Михића и у режији Марка Маринковића.

Екранизација лозе Немањића и тог дела српске историје први пут је пред гледаоцима.
На почетку серије враћамо се у време стицања моћи Немањића.

Последњег дана 2017. године на путовање у 12. век воде нас глумци Младен Нелевић, Дубравка Мијатовић, Миодраг Крстовић, Мето Јовановски и Горан Султановић.  

број коментара 4 пошаљи коментар
(субота, 06. јан 2018, 17:23)
anonymous [нерегистровани]

nemanjići

kolliko epizoda ima serija.

(четвртак, 04. јан 2018, 00:26)
Zvonko Petrović [нерегистровани]

Trejler odličan

Za razliku od trejlera, koji ima odličan ritam i nosi nas u vihor nekadašnjih zbivanja, prva epizoda je bila kao izduvan balon. Koliko neko mora poznavati istoriju Srbije da bi shvatio šta se dešava u onako pretandrljanoj priči?! Pokušavam da pronađem epizodu da bih je ponovo pogledao i čuo da li se ćerka zaista ocu obrati sa "tata", ili mi se samo učinilo. Vidim iz kritika da je bilo još teških jezičkih grešaka. Prva epizoda je za mene bila zaista gotovo ništa od toliko najavljivanog.

(среда, 03. јан 2018, 20:47)
Goran [нерегистровани]

komentar

Gospođo ja suviše cenim i volim svoje poreklo, istoriju i tradiciju da bih mogao da se složim sa vama. Ništa tuđe meni nije lepše niti imam nameru da blatim svoje. Možda samo nije trebalo unapred toliko hvaliti kao što ne treba unapred kuditi. Ali ja ipak moram reći meni je ovo slabo i žao mi je zbog toga.

(уторак, 02. јан 2018, 11:19)
Rada K. P. [нерегистровани]

Nemanjći

Sjajan projekat. Nastavite sa takvim projektima do današnjih dana, jer veći deo našrg maroda nezna svoju istoriju, tradiciju, kultiru i postokanje. Nama je tuđe sve lepše, dok svoje blatimo i gazimo. Srećno do sledeće serije