„Деда Мраз на замени“ од 11. јануара у биоскопима

„Деда Мраз на замени“, чаробна божићна бајка са примесама комедије, стиже право из Норвешке у домаће биоскопе, и доноси причу о новогодишњој авантури господина Андерсена, који прави договор са Деда Мразом да спаси Божић.

„Деда Мраз на замени“ од 11. јануара у биоскопима „Деда Мраз на замени“ од 11. јануара у биоскопима

Филм је заснован на чувеном норвешком класику за децу из 1959. "Christmas Eve at Santa's", писца Алфа Пројсена. 

Једне Божићне ноћи, господин Андерсен замало да упропасти Божић његовој жени и деци због неспретног понашања. Он обећава да ће се ове године одрећи улоге Деда Мраза, како би уживао са породицом и сачувао део божићног духа.

Следећег јутра, Андерсен одлучује да ипак не жели да се одрекне свог сна да им пружи савршени Божић, али у тренутку непажње оклизне се и падне низ литицу заједно са свим поклонима.

Након дугог „путовања“ кроз шуме, судари се са једним старим човеком за кога се испостави да је прави Деда Мраз. Они одлучују да се замене, тако што ће столар Андерсен отићи у посету Деда Мразовој породици, док ће Деда Мраз да посети Андерсенову породицу, и самим тим спасавају један другом божићно вече.

Режију за филм потписује Терје Рангнес, бивши норвешки новинар који је постао редитељ, захваљујући искуству које је стекао уређујући дечје емисије на телевизији, након чега се опробао у режирању дечјих ТВ серија.

Породична комедија Деда мраз на замени стиже у домаће биоскопе 11. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се