Кинотека пушта филмове по жељама гледалаца

Југословенска кинотека свој редовни биоскопски репертоар у новој 2018. години започиње популарном ревијом филмова „По жељама гледалаца“.

Овај јануарски циклус трајаће од 3. до 9. јануара, са пројекцијама у обе биоскопске сале – у Узун Мирковој 1 и у Косовској 11.

Одзив публике да учествује у састављању овог програма је велики, а међу предлозима су се нашли, поред класика типа Прохујало са вихором (1939) или Надница за страх (1953) и филмови Војислава Кокана Ракоњца, затим Убиствено лето (1983) Жана Бекера, Остало је ћутање (1959) Хелмута Којтнера, Станар (1976) Романа Поланског, Дива (1981) Жан-Жака Бенеа, Бели пас (1982) Семјуела Фулера и многи други.

Своје предлоге можете послати на kinoteka@kinoteka.org.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво