Новогодишњи породични викенд у биоскопу „Сине гранд“ у Раковици

Новогодишњи породични викенд биће одржан 30. и 31. децембра, од 11 до 16 часова, у биоскопу „Сине гранд“ у Тржном центру „Капитол парк Раковица“. На репертоару ће бити најновији дечји анимирани филмови „Фердинанд“, „Коко“, као и „Деда Мраз и компанија“, „Меда Падингтон 2“ и „Залеђено краљевство - Празник са Олафом“.

Од редитеља Карлоса Сандане, који нам је донео омиљене светске хитове Рио и Ледено доба, стиже Фердинанд, филм о великом бику са још већим срцем.

Након што су га људи погрешно доживели, као једну разуздану звер, Фердинанда заробљавају и одводе од куће. Одлучан да се врати својој породици, он окупља тим крајњих супротности и креће на невероватну авантуру.

Прича о Фердинанду доказује да предрасуде не смеју да постоје и да никоме не треба судити на основу изгледа.

Поред Фердинанда, претпремијерно од 28. децембра, на репертоару је и узбудљива авантура Коко.

Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешан музичар, попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање, не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

Такође, малишани ће моћи да погледају и нову оригинално испричану причу о Деда Мразу и његовој компанији. Вилењаци су се разболели и не могу да помогну у подели пакетића Деда Мразу, па он полази у потрагу за витамином, који ће им помоћи да оздраве, како би спасли дух Божића и Нове године.

Легендарни Меда Падингтон се поново вратио на биоскопска платна да нам покаже своје нове авантуре.

Залеђено краљевство наставља да увесељава децу у новој краткој епизоди и додатком од четири нове оригиналне песме и у којима ће најмлађи сигурно уживати.

Током новогодишњег Породичног викенда, од 12 до 16 сати, најмлађи посетиоци ће моћи да се друже и сликају са Деда Мразом. Малишани који су чланови „Породичног клуба“, уз купљену улазницу, на поклон ће добити новогодишњи пакетић, Мали Политикин Забавник и кокице, а њихови родитељи/пратиоци плаћају дечју цену улазница.

Креативне радионице, цртаонице, игрице

Другари из Културног кутка „Меџик хаус“ и „Брејнобрејн Сербија“ ће се побринути да употпуне овај новогодишњи викенд радионицама, цртаоницама и игрицама за развој дечје интелигенције и моторике.

Културни кутак „Меџик хаус“ у суботу организује ликовне и „уради сам“ радионице, као и осликавање лица за малишане.

„Брејнобрејн Сербија“ ће у недељу, уз помоћ абакуса и других менталних вежби, радити радионицу која поспешује развој интелигенције код малишана.

Сви они који желе да постану део „Породичног клуба“, треба да попуне формулар за пријаву на благајни биоскопа „Сине гранд“. Чланство за собом не повлачи никакве обавезе и потпуно је бесплатно.

Картица за „Породична клуб“ је намењена деци до 13 година, која ће, уз ову картицу, остварити специјалне попусте приликом куповине биоскопске карте, а уз карту добити и кокице на поклон. Родитељ/пратилац, такође, остварује попуст при куповини улазнице за све дечје филмове. Попуст за родитеља/пратиоца важи и сваког радног дана до 17 часова, као и за Породични викенд, који се одржава једном месечно.

Репертоар, трејлере и термине филмова можете погледати на сајту биоскопа „Сине гранд“, где можете и резервисати улазнице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво