Шта РТС спрема за прославу Нове године

Радио-телевизија Србије увелико снима новогодишњи програм. Тематски ће бити оживљено 60 година телевизије у Србији. Бројни певачи, глумци, новинари и аутори који су стасали у овој кући радо ће нас подсетити на цео овај период.

Стално су са нама, зашто не би биле и у Новогoдишњој ноћи - Ана Бабић и Душица Спасић из Јутарњег програма и Ана Рељић која нам прогнозом врло успешно одређује и гардеробу.

„Морам мало да уозбиљим овај 'неозбиљни' део и да кажем да је наш јутарњи програм више од 300 дана ове године био најгледанији. Нека ова прослава буде позив гледаоцима да остану са нама и наредне године“, каже Ана Бабић.

Њена колегиница, Душица Спасић, свима је кратко и јасно пожелела - здравље.

На снимању су и вредне колегинице, домаћини и водитељи Београдске хронике.

Шездесет година телевизије у Србији осетиће се и у новогодишњем програму. Кроз шест деценија, исто толико сегмената, студија, кореографија. Оживеће развој ТВ стваралаштва и живота у Србији.

„Покушаћемо да музиком, скечевима и причом покажемо мале детаље радости кроз које смо пролазили“, истакла је Оливера Ковачевић, уредница Забавног програма РТС-а.

Много певача, глумаца, новинара и других аутора стасали су у овој кући и одазвали су се позиву да учествују у новогодишњем програму.

„Покушаћемо да на екрану оживимо најлепше шпице наших серија. Такође очекујемо да ће нам честитку у поноћ упутити и Новак Ђоковић“, открива Ковачевићева.

А човек се може веселити ако му је година била успешна, има разлога да чека идућу, или да се радује успеху других као свом. Фудбал нам је процветао ове године, па су и колеге коментатори у добром расположењу.

Душан Албијанић и Радослав Симић убеђени су у спортске успехе на такмичењима следеће године.

Редитељ популарне серије Село гори, а баба се чешља, а сада један од главних ликова Пси лају, ветар носи, Радош Бајић, пре свега свима жели здравља, а додаје да ћемо се и даље виђати.

На прослави неће мањкати ни дописника РТС-а, који током целе године вредно извештавају о свим догађајима. Срђан Цонић и Тони Бедалов кажу да је снимање новогодишњег програма потпуно другачије од теренског рада.

„Иако је потпуно другачије и овде се свакако може много тога научити. Сјајна је забава и надам се да ћемо гледаоцима пренети ту атмосферу“, истиче Бедалов.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи