Џејмс Камерон и Роберт Родригез коначно представили „Алиту“!

Стигао је први трејлер за филм „Алита: Борбени анђео“, научнофантастично остварење које ћемо гледати у 2018. години. Џејмс Камерон и Роберт Родригез заједничким снагама представљају адаптацију јапанског манга стрипа "Gunnm" који потписује Јукито Киширо.

Џејмс Камерон и Роберт Родригез коначно представили „Алиту“! Џејмс Камерон и Роберт Родригез коначно представили „Алиту“!

Камерон је написао сценарио од 186 страна, још 600 страна додатних белешки, и препустио Роберту Родригезу материјал како би га уобличио у сценарио по којем може да се снима.

Њих двојица су затим у помоћ позвали и Лету Калогридис, која већ ради на стварању епске фантастике у серији Altered Carbon. Камерон је толико био одушевљен производом да је препустио Родригезу да режира филм - и тако је настала Алита.

Алита: Борбени анђео доноси причу о женском киборгу са амнезијом, који живи у 26. веку. Професор кибернетике Дајсон Идо (Кристоф Валц) проналази Алиту, готово уништену, на једном отпаду испод плутајућег града Типареса. Враћа је у живот, рехабилитује и учи новим стварима. Једино чега Алита успева да се сети је древна борбена вештина панцер кунст, због чега постаје ловац на уцењене главе.

Борбени анђео крупних очију је Роса Саласар, а остале улоге у филму тумаче Кристоф Валц, Џенифер Конели, Махершала Али и Мишел Родригез.

Филм стиже у биоскопе у јулу 2018. године, а оно што нас очекује можемо наслутити на основу сјајног трејлера, који је употпунила нумера Lullaby for a Soldier.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво