„Вива вокс“ спектакуларно отвара премијеру филма „Стар ворс: Последњи џедаји”

Најпопуларнији хор у Србији, „Вива вокс“, ексклузивно ће у биоскопу „Синеплекс Делта сити“ 13. децембра од 18.30 часова уживо представити најпознатије нумере из серијала „Ратови звезда“.

„Вива вокс“ спектакуларно отвара премијеру филма „Стар ворс: Последњи џедаји” „Вива вокс“ спектакуларно отвара премијеру филма „Стар ворс: Последњи џедаји”

У јединственом аранжману, само својим гласовима и уз пратњу битбоксера, овај хорски спектакл ће отворити премијеру најновијег наставка једне од најпопуларнијих филмских франшиза у историји – Стар ворс: Последњи џедаји.

Али то није све! „Вива вокс“ је спремио и нови спот, који ће оживети џедаје, принцезу Леју, Дарта Вејдера, Р2Д2-а и остале омиљене ликове, а теме попут The Imperial March и Duel of the Fates још једном ће гледаоце и слушаоце натерати да се запитају да ли је све то могуће извести само гласом.

У филму Стар ворс: Последњи џедаји, наставља се сага о Скајвокерима док се јунаци филма Буђење Силе придружују галактичким легендама у епској авантури која открива древне мистерије Силе и шокантне детаље из прошлости.

Ово је осми део светског феномена Ратови звезда, а радња се одвија непосредно после радње филма Стар ворс: Буђење силе.

У филму играју Марк Хамил, Кери Фишер, Адам Драјвер, Дејзи Ридли, Џон Бојега, Оскар Ајзак, Лупита Нјонго, Енди Серкис, Домнал Глисон, Ентони Данијелс, Гвендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лора Дерн и Бенисио дел Торо.

Сценариста и редитељ је Рајан Џонсон, а продуценти Кетлин Кенеди и Рем Бергман. Џеј Џеј Абрамс, Том Карновски и Џејсон Макгалин су извршни продуценти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво