„Последњи посао“ од четвртка у биоскопима

Остварење редитеља Пола Солета о криминалцима којима прети опасност од пса биће на репертоару домаћих биоскопа од 7. децембра, најавила је данас дистрибутерска кућа „Фејм солушнс“.

„Последњи посао“ од четвртка у биоскопима „Последњи посао“ од четвртка у биоскопима

Холивудске звезде Едријен Броди, Антонио Бандерас и Џон Малкович део су глумачке екипе филма о групи криминалаца која се нашла заробљена у складишту где им прети опасност од пса Денира.

„Срећан сам што могу да бирам послове и то оне који ме инспиришу, баш као и добра екипа. Такав је случај и са филмом Последњи посао. Бандерас и Малкович су сјајни, било је узбудљиво радити с њима“, рекао је Броди.

Један од продуцената остварења је компанија „Ред продакшн“ из Београда.

Пол Солет, који је успешан и као сценариста и продуцент, познат је пре свега по филму Grace из 2008. године, за који је вишеструко награђиван.

Редитељ је истакао да је Последњи посао можда најбоље описати као комбинацију Уличних паса и хорор филма Куџо, као и да су аутентичности приче највише допринели главни актери филма.

Малкович, кога ће публика после дужег времена поново гледати на великом платну, рекао је да у филму има „много акције, тензије, преокрета“.

„Мислим да смо нас тројица прави тим у овом филму и сјајно сам се забавио док сам снимао“, додао је холивудски глумац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво