„Мој филмски дан“ сутра у биоскопу „Синегранд“

Биоскоп „Синегранд капитол парк“ Раковица тежи да буде место за квалитетну филмску забаву приступачну свима. Поред попуста, које посетиоци могу остварити ако постану део „Синегранд лојалти клуба“, сваки уторак у овом биоскопу је такозвани „Мој филмски дан“.

Цене улазница за све пројекције, током целог дана, су снижене, па карта за 2Д филм износи 300, а за 3Д филм 420 динара.

Поред тренутног репертоара, на коме се налазе популарни светски хитови као што су Убиство у Оријент Експресу, Лига правде, Залеђено краљевство: Празник са Олафом, Убиство Светог јелена и многи други, биоскоп „Синегранд“ спрема нове посластице за све љубитеље филмске уметности у децембру.

Најмлађа публика ће бити у прилици да погледа шта је најхрабрији бик највише волео да ради у анимираном филму Фердинанд. Бик великог срца долази раније него што је планирано, па ће публика моћи да ужива у овом ванвременском цртаном филму већ од 14. децембра.

Љубитељи Ратова звезда ће претпремијерно, 13. децембра, моћи да погледају нову епизоду ове франшизе под називом Ратови звезда - Последњи џедаји, док ће Хјуа Џекмена гледати као човека који је измислио шоу бизнис у филму Величанствени Шоумен.

Карте за филм Ратови звезда - Последњи џедаји и анимирани филм Фердинанд су у продаји и могу се купити на благајни биоскопа или резервисати путем сајта „Синегранда“.

Посебну пажњу „Синегранд“ је посветио програмима верности, па су направљена четири клуба верне посетиоце свих генерација: породични, тин, филм и сениор клуб. Сви чланови ових клубова имају бројне погодности у биоскопу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво