„Деда Мраз и компанија“ стижу у биоскопе

Најишчекиванија овогодишња породична комедија „Деда Мраз и компанија“, коју потписује редитељ популарног филма „Астерикс и Обеликс: Мисија Клеопатра“, Ален Шаба, стиже у домаће биоскопе 7. децембра, синхронизована на српски језик.

„Деда Мраз и компанија“ стижу у биоскопе „Деда Мраз и компанија“ стижу у биоскопе

Прилику да се упусте у највећу и најсмешнију новогодишњу авантуру свих времена на великом платну добили су: један од најпопуларнијих домаћих глумаца Никола Којо, поп звезда Јелена Томашевић и млада глумачка нада у успону Бојан Перић.

Специјалне пројекције овог остварења уз присуство глумачке екипе заказане су за 9. децембар у биоскопима „Синеплекс Делта сити“ и „Рода синеплекс“, односно 10. децембар у биоскопу „Арена синеплекс“ у Новом Саду.

Поред уживања у филмској авантури, све малишане очекују и поклони изненађења.

Нова година само што није, а на Северном полу завладала је епидемија грипа. Деда Мраз је у великом проблему, јер је свих 92.000 вилењака добило опасну кијавицу која их је приковала за кревет.

Ко ће му сада помоћи да направи играчке за децу широм света? Добри дека нема дилему, мора отићи на Земљу у потрагу за Гумедићима с витамином Ц који  ће помоћи његовим другарима да оздраве, како би спасли дух Нове године.

Осим изванредне глумачке екипе саздане од најпопуларнијих француских филмских имена, међу којима су Ален Шаба, Одри Тату и Пио Мармај, нова породична комедија о Деда Мразу биће зачињена визуелним ефектима какве смо виђали у холивудским блокбастерима попут серијала о Харију Потеру.

Управо је Брајан Џонс, велемајстор визуелних ефеката (Бетмен почиње Пирати са Кариба: Тајна шкриње, Хари Потер и Ватрени пехар, Прометеј...) задужен да од филма Деда Мраз и компанија направи новогодишњу биоскопску чаролију која ће усрећити малишане широм света.

Карте за специјалне пројекције су већ у продаји и могу се купити на благајнама биоскопа „Синеплекс Делта сити“ и „Рода“ и „Арена синеплекс“.

За све оне који би радије погледали филм на француском језику, у биоскопима ће се од 7. децембра наћи и титлована верзија урнебесне породичне комедије Деда Мраз и компанија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво