Стиже нова трилогија из света „Ратова звезда“

„Дизни“ је поверио Рајану Џонсону, редитељу „Последњег џедаја“, да режира потпуно нову трилогију са тематиком из „Ратова звезда“.

„Као сценариста и редитељ Последњег џедаја, Џонсон је створио снажан филм на који су 'Лукасфилм' и 'Дизни' изузетно поносни“, истакао је директор „Дизнија“, Боб Ајгер.

„У новој трилогији, одвојеној од саге о Скајвокерима, Џонсон ће представити нове ликове из новог кутка галаксије, који раније на филму нису представљени“, објавили су из „Дизнија“.

Иако не постоји више информација, овакве вести показују велико поверење у Џонсона и предстојећи наставак Последњи џедај, пише Индепендент.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво