Ридли Скот избацио Кевина Спејсија из готовог филма

Након оптужби о сексуалном узнемиравању, амерички глумац Кевин Спејси биће избрисан из филма Ридлија Скота "All the Money in the World". Премијера је најављена за 22. децембар, али сцене са Кристофером Пламером, који ће заменити Спејсија, тек треба да буду снимљене.

Упркос томе што је снимање филма одавно завршено, а од премијере нас дели нешто више од месец дана, улогу нафтног тајкуна Жан Пола Гетија одиграће Кристофер Пламер, јавља Би-Би-Си.

Према наводима часописа Варајети, Кевин Спејси на сету је био две седмице, а у многим сценама је једини глумац. Зато продуценти тврде да неће бити померања планираног датума премијере.

Филм Ридлија Скота All the Money in the World (сав новац на свету) прати дешавања 1973. године када је унук Жан Пола Гетија отет.

У филму играју и Марк Волберг и Мишел Вилијамс који би требало да учествују у додатном снимању.

Одлуку о брисању Спејсија из филма донели су редитељ Скот и Ден Фридкин и Бредли Томас из компаније „Императив ентертејнмент“ након што се оскаровац нашао усред скандала о сексуалном узнемиравању. Такође, филм неће бити приказан 16. новембра на Фестивалу Америчког филмског института у Лос Анђелесу.

Америчка компанија „Нетфликс“ саопштила је да ће њена серија Кућа од карата, у којој игра Спејси, бити завршена после шесте сезоне, а затим је одлучила да потпуно прекине сарадњу са њим.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво