Почели први „Синеплекс породични дани“

Сјајне вести за све малишане – од данас ће сви биоскопи „Синеплекс“ у Србији обојити јесен најмлађима, јер први „Синеплекс породични дани“ су почели: 25 филмова, осам премијера, светска премијера филма „Чудо“ и креативне радионице за децу.

Све постојеће и будуће кориснике клубова „Синеплекс бонус“ и „Породичног филм“ очекује специјална цена биоскопске улазнице за филмове са „Породичних дана“ – 250 динара за два-де и 370 динара за три-де пројекције у Београду, али и 180 динара за два-де и 280 динара за три-де у Крагујевцу и Нишу.

Карте су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Током трајања манифестације, на великом платну биоскопа биће приказано укупно 25 филмова, међу којима се налази чак осам нових наслова, шест награђиваних филмова и једна светска премијера.

Али то није све – пре филма малишани ће имати прилику да учествују у креативним радионицама и специјалном програму припремљеном само за њих.

Уколико сте пропустили да погледате Тајне авантуре кућних љубимаца, Певајмо, У потрази за Дори, Штрумпфове: Скривено село, Вајану... или желите да погледате светску премијеру невероватне топле приче инспирисане бестселером Њујорк тајмса Чудо, можете то учинити на правом дечјем празнику у биоскопима „Синеплекс“.

број коментара 0 пошаљи коментар