„Убиство у Оријент експресу“ са Џонијем Депом од 9. новембра у домаћим биоскопима

Након гламурозне лондонске премијере филма „Убиство у Оријент експресу“, београдску публику премијерно гледање овог филма очекује вечерас у биоскопу „Синеплекс Ушће“, а од 9. новембра филм ће се приказивати у биоскопима широм Србије.

„Убиство у Оријент експресу“ са Џонијем Депом од 9. новембра у домаћим биоскопима „Убиство у Оријент експресу“ са Џонијем Депом од 9. новембра у домаћим биоскопима

Престижни британски лист Гардијан је филм Кенета Бране окарактерисао као „сочну филмску торту“.

Поред глумачког ансамбла који се састоји од најбољих глумаца, филмски критичар Симран Ханс посебно истиче то што је филм снимљен на 65-милиметарској филмској траци.

„Филм великог формата омогућава обим, ширину, богатство и боју, а тактилност која је примењена током снимања, подсећа на филмове британског Рајха, на које се Брана враћа“, каже Ханс.

Римејк филма Убиство у Оријент експресу нам доноси познату причу о тринаесторо странаца заробљених у возу у којем нема невиних.

Оно што је изгледало да ће бити раскошно путовање кроз Европу, убрзо се претворило у једну од најгламурознијих, најнапетијих и најузбудљивијих мистерија свих времена.

Херкул Поаро повешће борбу са временом како би разрешио мистерију пре него што убица поново нападне.

У улози чувеног Херкула Поароа публика ће гледати Кенета Брану, који је и режисер, продуцент, а у филму играју Џони Деп као Самјуел Рачет, Мишел Фајфер (госпођа Хабард, гламурозна, тврдоглава жена са тајном), Пенелопе Круз (Пилар Естравадос), Џуди Денч (принцеза Драгомирова, руска племкиња), Дејзи Ридли (Мери Дебенам, девојка из радничке класе) и многи други.

Дистрибутер је „Мегаком филм“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво