„Убиство у Оријент експресу“ са Џонијем Депом од 9. новембра у домаћим биоскопима

Након гламурозне лондонске премијере филма „Убиство у Оријент експресу“, београдску публику премијерно гледање овог филма очекује вечерас у биоскопу „Синеплекс Ушће“, а од 9. новембра филм ће се приказивати у биоскопима широм Србије.

Престижни британски лист Гардијан је филм Кенета Бране окарактерисао као „сочну филмску торту“.

Поред глумачког ансамбла који се састоји од најбољих глумаца, филмски критичар Симран Ханс посебно истиче то што је филм снимљен на 65-милиметарској филмској траци.

„Филм великог формата омогућава обим, ширину, богатство и боју, а тактилност која је примењена током снимања, подсећа на филмове британског Рајха, на које се Брана враћа“, каже Ханс.

Римејк филма Убиство у Оријент експресу нам доноси познату причу о тринаесторо странаца заробљених у возу у којем нема невиних.

Оно што је изгледало да ће бити раскошно путовање кроз Европу, убрзо се претворило у једну од најгламурознијих, најнапетијих и најузбудљивијих мистерија свих времена.

Херкул Поаро повешће борбу са временом како би разрешио мистерију пре него што убица поново нападне.

У улози чувеног Херкула Поароа публика ће гледати Кенета Брану, који је и режисер, продуцент, а у филму играју Џони Деп као Самјуел Рачет, Мишел Фајфер (госпођа Хабард, гламурозна, тврдоглава жена са тајном), Пенелопе Круз (Пилар Естравадос), Џуди Денч (принцеза Драгомирова, руска племкиња), Дејзи Ридли (Мери Дебенам, девојка из радничке класе) и многи други.

Дистрибутер је „Мегаком филм“.

број коментара 2 пошаљи коментар
(понедељак, 13. нов 2017, 10:29)
dzoni [нерегистровани]

katastrofa

Totalno razocarenje za mene ,bacene pare za karte.

(петак, 10. нов 2017, 10:13)
anonymous [нерегистровани]

Персида

Да прво нека цензура провери да и овај Деп некада није некој лепоојки упутио неку ласкаву реч. Да се то провери и да будемо у току овога новога "лова и спаљивања вештица" у Америци. Боље да ми њега превентивно избацимо из овога филма, а не да се после чупамо за косе, када му се накнадно открије мрачна сексуална страна.