Стигао нови трејлер за филм „Педесет нијанси – Ослобођени“, у продаји карте за премијеру

Нови трејлер последњег филма из серијала „Педесет нијанси - Ослобођени“ објављен је данас и уједно је почела продаја карата за премијеру, која ће бити одржана 7. фебруара следеће године у одабраним домаћим биоскопима, саопштио је дистрибутер „Тарамаунт“.

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у трећем наставку адаптације светског бестселера Е.Л. Џејмс.

Претходни филмови из 2015. и 2017. године зарадили су више од 950 милиона долара.

Педесет нијанси – Ослобођени режирао је Џејмс Фоли, редитељ другог дела, а сценарио и овога пута потписује Наил Леонард.

У филму играју и Ерик Џонсон, Елоиз Мамфорд, Рита Ора, Лук Грајмс, Виктор Расук, Макс Мартини, Калум Кит Рени, Брус Алтман и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи