Ово су „Јуначине“, најбољи од најгорих!

Спремите се за акцију која ће вас натерати да плачете – од смеха. Најгледанија шпанска комедија стиже у домаће биоскопе овог четвртка, 26. октобра.

Реч је о редитељском дебију Хоакина Мазона, који карикира чувене акционе хероје са великог платна. Вештим хумором, комичним заплетима, као и одличном глумачком поставом, редитељ је побрао сјајне критике, а филм је оцењен као освежење у шпанској кинематографији.

Занимљиво је и то да су Јуначине инспирисале тамошње телевизијске продуценте, који увелико припремају серију по узору на овај филм.

„Досад нисте ни слутили у чијим рукама се налази ваша безбедност. Кад упознате Јуначине, пожелећете да то никад нисте ни сазнали.“

Представљамо вам Елитни одред, шпанску тајну службу, који је толико чувен да нико никад није чуо за њега. Но, његови чланови ће, пак, за себе рећи да су еквивалент америчкој ЦИА или британској МИ6.

После пропале операције и трагичне смрти најбољих међу њима, Одред регрутује нову групу агената коју чине по један припадник цивилне гарде из Андалузије, Мадрида, Баскије и Каталоније, и један легионар.

Они морају да превазиђу све разлике (а има их поприлично), како би спасли земљу од лудог терористе који је „репарирао“ стару термонуклеарну бомбу, потонулу после инцидента крај плаже у Паломаресу.

Овај „проблемчић“ био би за наше хероје мачији кашаљ, да уствари нису пародија на јунаке акционих филмова...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво