Кад псу пригусти на састанку државних секретара и Макрона

Макронов љубимац, који је уринирао поред камина у Јелисејској палати док је француски председник држао састанак са три државна секретара у тој просторији, изазвао је општи смех присутних, пренела је телевизија Ел-Се-И.

Изгледа да сад ради нешто изузетно важно, рекао је шаљиво председник Француске Емануел Макрон након што је Немо, његов пас, подигао ногу испред камина за време састанка.

„Да ли се то често дешава“, упитао је један од три државна секретара.

„Не“, одговорио је председник Француске и уз смех додао да су посетиоци „покренули код пса потпуно неуобичајено понашање“, навела је телевизија Ел-Се-И која је емитовала кратки видео-снимак на којем се Немо шета кроз просторију за време састанка, долази код Макрона који га је помазио по глави и потом одлази до камина.

Немо је двогодишњи црни лабрадор који је дошао у Јелисејску палату крајем августа као кућни љубимац Макронових. Немо је заменио Филеа, пса претходног председника Франсоа Оланда, који га је задржао по истеку мандата.

Скоро сви француски председници су имали псе током мандата и то претежно лабрадоре.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара