Кит Харингтон плакао због последње епизоде „Игре престола“

Џон Снежни ипак зна нешто. А то што зна неће да каже. Глумац Кит Харингтон је прочитао сценарио чак и за последњу епизоду осме сезоне, али не открива ништа осим да је плакао док је читао!

Кит Харингтон плакао због последње епизоде „Игре престола“ Кит Харингтон плакао због последње епизоде „Игре престола“

Борба за престо Седам краљевстава већ годинама је узбудљива и опасна по живот за многе ликове, а завршиће се након емитовања осме сезоне.

Звезда серије Игра престола, глумац Кит Харингтон признаје да је плакао због великог финала. Гостујући у Би-Би-Сијевој емисији The One Show, британски уметник открио је да су сви глумци прочитали сценарио за последњу сезону.

„Прошле недеље сазнали смо шта ће се све дешавати. Пре тога ништа нисам знао. Плакао сам док сам читао сценарио за последњу епизоду. Осам година заједничког рада је иза нас и нико није везан за ову серију више од нас“, испричао је Харингтон.

Коментаришући да ли је био тако емотиван јер се серија ближи крају или због судбине ликова, глумац који је светску славу стекао тумачећи улогу Џона Снежног, истакао је да је Игра престола институција у којој је био дуже него у било којој другој.

„Биће заиста чудна наредна година када не будемо више снимали, а која ће се десити свима нама. Сви ће се посебно сећати последњих сцена које буду снимали. Не само да сте везани за све то, већ и за много људи који су широм света“, закључио је Харингтон.

Детаљи се и овог пута држе у најстрожој тајности. Како је објаснио глумац, добио је упутство да не сме да коментарише да ли је снимање у току и да се не фотографише у Белфасту, једној од локација на којима се снима серија.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво