У Раковици отворен биоскоп „Сине гранд-МЦФ“

Након четири месеца изградње, синоћ је у присуству многобројних званица и пројекцијом филма "Geostorm", свечано отворен биоскопски комплекс „Сине гранд-МЦФ“ у „Капитол парку Раковица“.

У Раковици отворен биоскоп „Сине гранд-МЦФ“ У Раковици отворен биоскоп „Сине гранд-МЦФ“

Шест сала у новом биоскопу је опремљено ласерским пројекторима најновије генерације марке НЕЦ, а целокупан филмски доживљај употпуниће и врхунско озвучење ЈБЛ, као и најмодернија технологија за гледање тродимензионалних филмова.

„Оно што 'Сине гранд' чини јединственим је, пре свега, биоскопска техника коју користимо за приказивање филмова. Желели смо да биоскопску забаву подигнемо на виши ниво и да испратимо светске трендове“, рекао је Зоран Станковић, извршни директор компаније „Сине гранд МЦФ“.

На репертоару новог биоскопа је више од 15 филмова у више од 30 термина, а поред приступачних цена улазница, „Сине гранд“ нуди и чланство у „клубовима верности“ уз разне предности.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи