„Луда ноћ“ на РТС-у за мирне снове

Вечерас од 21 сат на нашем првом програму почиње „Луда ноћ“ – нови шоу Забавног програма РТС-а, који ће гледаоцима крај малих екрана дочарати незаборавну музику која је обележила протеклих неколико деценија. Музичко-сценски спектакл од 12 емисија у трајању од 90 минута, емитујемо сваке недеље до Нове године.

Луда ноћ, а у лудој ноћи - највећи хитови са простора бивше Југославије, легендарни извођачи поп и народне музике, не само као певачи већ и као такмичари квиза.

„Имамо два тима по три певача, односно укупно шест певача који се такмиче. Тематика тих квизова је везана за те нумере које они изводе. Ако је 'Ју група' или 'Бајага и инструктори' питања су везана за њихову музику и доста је онако смешно и треба да се брзо одговори а онда се те нумере уживо изводе“, објашњава Урош Марковић, уредник шоу-програма Луда ноћ.

„Идеја је била да вратимо шоу програме на велика врата на канале РТС-а, ово је заправо увод у прославу 60 година РТС-а“, истиче Ања Рогљић, уредница шоу-програма Луда ноћ.

За Луду ноћ, посебно окупљен састав „Луда ноћ“ и народни оркестар РТС-а, хор „Колибри“, балетски ансамбли позоришта на Теразијама и Народног позоришта.

„Велики повратак забаве на државну телевизију на начин као када сам ја била клинка, како памтим неке велике шоу програме, заиста су били грандиоизни и фантастично снимљени са озбиљно навежбаним нумерама“, каже певачица Гоца Тржан.

„Моја деца, у ствари, како су одрастала она су се обраћала управо тој естетици која је обележила то неко време и која у ствари на неки начин још увек одјекује“, наводи Ненад Милосављевић, певач групе „Галија“.

Кроз Луду ноћ или луде ноћи у режији Игора Басоровића, гледаоце ће водити Драгана Косјерина, Марија Вељковић Миловановић, Гордан Кичић и Марко Живић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи