Цртаћ за сва чула

Цртани филм „Битка за планету Теру" говори о страној планети, на коју „негативци" Земљани изврше инвазију. Премијера је 12. новембра у „Колосеју", у специјалној сали која симулира кишу, ветар, маглу, дим, а столице се померају и вибрирају...

Анимирана авантура „Битка за планету Теру" говори о мирољубивом ванземаљском народу, који хармонично живи у бајковитом окружењу.

Њихова идила траје све док Земљани (који су већ уништили Земљу, Марс и Венеру) не изврше сурову инвазију и почну да мењају атмосферу према својим потребама, иако ће то донети смрт свима осталима.

Док траје рат, тинејџерка са Тере зароби рањеног пилота оборене земаљске летилице, како би га заменила за оца, којег су отели Земљани.

Ипак, њих двоје се временом зближе и заједно планирају како да спасу обе расе од тоталног уништења...

Филм ће бити приказиван у биоскопу „Колосеј", у специјалној стереоскопскоj „XpanD 6D" сали, где ће публика моћи да искуси специјалне ефекте, који симулирају ветар, маглу, дим, кишу, вибрирање, мирисе итд.

У овој сали постоје две врсте ефеката: на столицама, као и на зидовима и другим површинама у сали.

Столице омогућавају покрете у сваком смеру и имају механизме за голицање, а посетиоци, који буду желели да искусе овај нови начин гледања филмова, мораће да купе посебне карте.

Овај анимирани филм режирао је Аристоменис Цирбас, а гласове су позајмили Розана Аркет, Дени Гловер, Беверли Д'Анђело, Џејмс Гарнер и Марк Хамил.

Светска премијера „Битке за планету Tеру" била је 1. маја, а у Србији је сутра, 12. новембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво