Отвара се нови биоскоп у граду – „Сине гранд“

Најновија ласерска технологија, пријатан амбијент, повољне цене, најбољи програм „верности“ за све генерације – од сада на једном месту у Београду, у новом биоскопу „Сине гранд капитол парк Раковица“ који ће бити отворен 19. октобра, најавио је „Мегаком филм“.

Свих шест сала биоскопа „Сине гранд“ опремљено је најновијим ласерским пројекторима јапанске компаније НЕЦ, врхунским озвучењем ЈБЛ и технологијом „Волфони смарт кристал дајмонд 3Д“.

Посебна пажња посвећена је програмима „верности“, те су креирана четири клуба: „Породични клуб“, „Тин клуб“, „Филм клуб“ и „Сениор клуб“.

Чланови тих клубова имаће бројне погодности као што је знатно јефтинија цена улазнице, скупљање бодова, могућност прославе рођендана у биоскопу, бесплатне кокице, кафа или чај, али и рођенданске поклоне, све у зависности од тога који клуб буду одабрали.

Обезбеђена су седишта за парове и ВИП места у последњим редовима са кожним седиштима, а цена за сва места биће иста.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи