Наставак „Аватара“ поново спојио Кејт Винслет и Џејмса Камерона

Први пут после „Титаника“, филмског хита који се на биоскопе широм света „сручио“ 1997. године, редитељ Џејмс Камерон и глумица Кејт Винслет поново раде заједно. Овог пута спојио их је „Аватар“, прецизније његов наставак.

Звезда Титаника, филма који је оборио све рекорде у заради и држао се на врху листе све док није наишао Аватар, поново ће заиграти у филму Џејмса Камерона. Две деценије након њихове претходне сарадње, Кејт и Џејмс спремају се да на великом платну заједно створе Ронал, пише портал Дедлајн.

„Кејт и ја већ двадесет година тражимо нешто на чему ћемо заједно радити, још од Титаника, што је једна од највећих награда које сам у каријери имао. Не могу да дочекам да видим како ће оживети лик Ронал“, каже славни редитељ. 

Камерон је одлучио да одједном прави четири наставка Аватара, а снимање је почело 25. септембра.

Очекује се да Аватар 2 стигне у биоскопе 18. децембра 2020. године, док је планирано да премијера трећег дела франшизе буде 17. децембра 2021, четвртог 20. децембра 2024. године. Последњи, пети део приче о догодивштинама на планети Пандори очекује се 19. децембра 2025. године.    

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво